Гардеробът и скринът са незаменими мебели за всеки дом. Повечето от вещите ви се съхраняват в тях, затова тяхното качество, изработка и функционалност трябва да са на ниво. Ние ви предлагаме точно тези характеристики за вашите гардероб и скрин, плюс красивият дизайн и удобство. Нашите специалисти произвеждат гардероби и скринове, съобразени нацяло с вашите вкус и предпочитания.

Гардеробът е една от най – практичните мебели в дома, без значение дали е еднокрилен, двукрилен, трикрилен или четирикрилен гардероб. Той трябва да е изработен от висококачествени материали и механизми. Гардеробът може да бъде с различни форми, врати цветове и размери. Предлагаме ви гардероби с огледала, гардероби с плъзгащи врати и огледало, гардероби за гардеробни стаи и други екстри, според вашето пространство и възможности. Гардеробът може да бъде с различни разпределения – гардероб с рафтове, гардероб с лостове за закачени дрехи, гардероб със съчетание рафтове и лостове, гардероб с чекмеджета.

Скринът е мебел, която се характеризира с това, че намира приложение и подхожда във всяко помещение във вашия дом. В него е възможно съхранението на дрехи, аксесоари, козметика, малки ел. уреди /ютия, преса за коса, машинка за подстригване и др./ и най – различни други по-малки по обем обекти. Може да държите вашия скрин в банята, спалнята, кухнята, хола, антрето, но това няма значение. Важното е да скринът ви да бъде от качествени материали, с хубав дизайн, подхождащ на останалите мебели и да бъде функционален.

При нас ще откриете идеалния скрин за вашия дом. Според вашите потребности скринът може да бъде с различен брой чекмеджета и отделения, да бъде с по – големи размери, или с по – малки.

Скринът и гардеробът още са и често избирани мебели за офисни и работни помещения, тъй като и в тези сфери, гардероб и скрин са необходими. Искате скринове с много разделения и чекмеджета за безкрайните документи и офис консумативи? Тук ще откриете идеалният скрин а тяхното съхранение. Трябва ви гардероб с лостове за закачени дрехи/униформи, а може би и с рафтове? Ние можем всичко – и това ще превърнем в реалност.

Като за начало ви предлагаме да разгледате нашите готови проекти а гардероби и скринове в каталога.

Ние ви предлагаме професионални съвети и консултации при избор на гардероби и скринове, като с помощта на нашите професионалисти ще изберете най – добрият вариант за вашето жилище.

Тази година модните тенденции на мебелите сочат скринове в заоблени форми, но не знаете дали ще изглежда добре този вариант? В подобни случаи, и не само, ние ви предлагаме изготвяне на индивидуален 3D проект.

Ако пък имате вече готов проект за вашият гардероб и скрин, за нас е лесно да го изпълним с точност и прецизност.

При избор на идеалните скрин и гардероб за вашето жилище, по ваш избор, ние ще ги доставим, ще ги сглобим и монтираме!

Ние правим това, което пожелаят нашите клиенти! Изберете нашите услуги и ще ви наградим с бързина, прецизност, коректност и качество!

Гардероби и скринове от Ен Ен Би ЕООД гр. Добрич