Все повече хора пожелават да имат в дома си гардеробна стая. Някои потребители смятат гардеробните стаи за лукс, а други за незаменима необходимост. Гардеробните стаи са по – предпочитани от нежния пол, но в никакъв случай не може да се изключи и растящия процент мъже, заинтересовани от гардеробните стаи.

Нашите предложения са:

  •  Професионални консултации спрямо въпроси, свързани с гардеробните стаи;
  •  Изработване на гардеробна стая, съобразена с вашите предпочитания;
  • Готови проекти на гардеробни стаи – може да разгледате в каталога ни;
  •  Осъществяване на вече готов ваш проект на гардеробна стая;

Гардеробните стаи с цел лично ползване позволява да поддържате добрия ред във вашия дом, запазва дрехите от прах и миризми /от кухнята, от цигари/. Преди да бъде изработена гардеробната стая, трябва добре да обмислите всички нейни компоненти и размери, спрямо това от колко лица ще се ползва, колко разделения ще има, закачалки, шкафове, чекмеджета и т.н. Вашата гардеробна стая може да бъде оборудвана със специални части – за обувки, за чанти, за колани, за вратовръзки, за аксесоари и др. Вие избирате от какви материали ще бъде изработена бъдещата ви гардеробна стая и в какви цветове. Ние можем да реализираме от най – семплите гардеробни стаи до най – екстравагантните вкусове.

Нашата цел е да изработим гардеробни стаи с високо качество, функционалност и надеждност . Гарантираме ви дълъг живот на вашите гардеробни стаи, повлиян от това, че работим само с най-качествени материали и механизми!

Най – хубавото е, че правите всичко наведнъж – избирате дизайна на вашата гардеробна стая, било то чрез готов проект или лично по ваш избор, доставяме, и монтираме! Ако сте заинтересовани, обадете се на посочените телефони или пишете на email и ще ви бъде обърнато внимание от професионални лица. Всичко, което желаете може да стане с наша помощ, с коректност и качество!  Работим в градовете Варна, Добрич, Балчик, Каварна Ен Ен Би ЕООД  Телефон 0879186174