Всяко жилище има всекидневна стая – колоритния център на Вашият дом. Мястото за почивка след тежък работен ден или за събиране и забавление с приятели. В зависимост от пространството то може да се нарече просторен хол, уютен хол с трапезария, малък и практичен хол с кухня или най общо казано дневна. Обикновенно там прекарваме голяма част от време си. Настанени спокойно на удобен диван, канапе, фотьойл, кресло или лежанка, гледайки телевизора сложен върху ТВ шкаф, наслаждавайки на украсени със спомени секции, етажерки в интересни форми и разнообразни модули и аксесоари – елегантни дръжки и LED осветление, четеейки книга и пиейки кафе на стилната Ви холна маса.

Цветове и материали за обзавеждане на дневна стая
Благодарение на цветовете, може  да създадете илюзия за просторен и модерен хол, използвайки не толкова наситени цветове и светли нюанси.
Ако искате да бъдете различни, да покажете своята креативност използвайте комбинация от два, три или пък четири цвята върху различни материали като например гланцов дървен материал със матирано стъкло и метални дръжки, комбинирано с LED осветление.
А за дръзките ни клиенти, сме готови да пресъздадем силно и контрастни цветове, за екстравагантният им вкус, с професионални дизайнерски материали.

Мебелите за обзавеждане на дневната стая са основна част от интериорният дизайн.

За това е важно да бъде проектиран индивидуално за Вашите нужди, желани идеи и предпочетания , в зависимост от начинът Ви на живот и налично пространство. Ние имаме опит в проектирането и консултирането, изграждането, доставянето, монтирането и сглобяването на всички видове мебели.

Нашите услуги, са на Ваше разположение по всяко време.