Мебели масивна дървесина

Изработваме мебели от масивна дървесина за хол, всекидневна стая, кухня или баня. Мебелите от масивна дървесина са здрави и дълготрайни за разлика от ПДЧ плоскостите. Поради високото  качество на масивната дървесина такъв тип мебели се отличават с високата си якост и издържливост на атмосферните условия те са много подходящи за вили, сауна, заведения, беседки, за градината и дори за басеин.

Пейка с маса за градинска беседка

Благодарение на цветовете, може  да създадете илюзия за просторен и модерен хол, използвайки не толкова наситени цветове и светли нюанси.
Ако искате да бъдете различни, да покажете своята креативност създайте вашият проект и ние ще го осъществим така, както го желаете. Ако изпитвате колебания относно конструкцията, формата или цвета на изделието можете да се консултирате и с нас, изпълнявали сме хиляди нестандартни поръчки за барове, ресторанти, фитнес зали жилища и вили.
За по дръзките ни клиенти, сме готови да създадем мебели от масивно дърво за дома или вилата с по нестандартни форми и дизаин.

Седалището на фирма Ен Ен Би ЕООД гр. се намира в Добрич , а цеха ни е в квартал Рилци.Работим в градовете Варна, Добрич, Балчик, Каварна

Нашите услуги, са на Ваше разположение по всяко време.