Секции и модули по  поръчка от bulhouse.net Пловдив

 

Секциите и модулите са обзавеждане, което е необходимо или просто допълнение във вашия хол, всекидневна, спалня, детска стая и във всяко кътче от жилището ви. В хола или всекидневната, секцията, била тя цялостна, модулна система или с допълнения, придава цялостен облик на помещението. Нейното приложение е най - честно съхраняване на вашите вещи. Това се предоставя с различни отделения, чекмеджета, рафтове, шкафове и модерните модули. Не трябва да се пренебрегва дизайнът на секцията и модулите, тъй като най - често те се разполагат срещуположно на диван, маса, легло и погледите са насочени предимно към секцията и модулите. Вашите мебели представят вашия стил и ниво. От съществено значение е най - вече качеството на материалите, от които са създадени секциите и модулите - то трябва да е най - висок клас. Друг важен фактор за дълготрайното потребление и живот на секциите и модулите е и правилният и прецизен монтаж и сглобяване. В съвремието модерните секции са модулни системи, които части най - често се прикрепят към стената с различни механизми. Това поставяне и всяко друго сглобяване трябва да се извършва само и единствено от лица, специалисти в монтажа и сглобяването на секции и модули. Всичко това ние ви го предлагаме:

- готови проекти на секции и модули - вертикални и хоризонтални етажерки, етажерки с шкафове, рафтове и др.;

- изготвяне на индивидуални 3D проекти на секции и модули - вертикални и хоризонтални, шкафове и др.;

- реализиране на готов ваш проект на секции и модули;

- професионални консултации, свързани с интересуващите ви въпроси по секциите и модулите;

- доставка и професионален монтаж на секции и модули.

            Секциите могат да бъдат с цветове, форми, размери и вместимост изцяло по ваш вкус, съобразени с размерите и дизайна на вашето пространство, в което ще бъдат съхранявани секциите и модулите.

            Най - новата модна тенденция в мебелите е секциите и модулите да бъдат заоблени. Такива проекти може да разгледате в нашия каталог. Там ще намерите още:

- цели секции с шкафове, рафтове, етажерки и други приспособления;

- секции, състоящи се от модулни системи с несвързани частични модули, закрепящи се към стената, шкафове и др.;

- отделни модули, които могат да се съчетаят в една секция или просто за допълнение към вашата такава.

            Ние работим само с най - добрите материали и ще се погрижим вашите нужди да бъдат удовлетворени, чрез коректност, прецизност и качество в работата и материалите! Заповядайте на нашите услуги!

Секции и модули по  поръчка от bulhouse.net Пловдив
Мебели по поръчка Пловдив производство на шкафове ,гардероби, спални, кухни, антрета от ПДЧ - bulhouse.net