Хол с кухня по поръчка bulhouse.net Пловдив

 Доста нашумя тенденцията в интериорния дизайн на жилищата да се съчетае хол с кухнята - било то поради липсата на пространство, за улесняване на домакинството или просто защото така ви допада. Това е един много комфортен и уютен избор. Ние предлагаме да осъществим този ваш избор, като ви предоставим качествени мебели за вашия хол-кухня с голямо разнообразие за всеки вкус - столове, кухненски маси, холни маси, кухненски плот, кухненски шкафове, скринове, етажерки, секции, дивани, кресла, табуретки, фотьойли и всичко, което бихте искали да присъства във вашият хол-кухня.

            Предлагаме Ви решение на всички въпроси, свързани с мебелното обзавеждане на вашия хол-кухня:

- готови проекти за дизайна на мебелите ви - маси, столове, дивани, кресла, фотьойли, шкафове, кухненски плотове, етажерки, секции и др.

- изготвяне на индивидуални 3D проекти

- изработка на маси, столове, шкафове, плотове, дивани, фотьойли, етажерки секции и др. по ваше желание и предпочитания по поръчка

- мебели с ваши готови проекти на мебелите за вашия хол и кухня

- професионални консултации с нашите специалисти по всяко време

- монтаж и доставка на мебелите

- сглобяване на доставените в кашони маси, столове, дивани, плотове, шкафове, дивани, секции, етажерки и др.

             Ще ви помогнем да създадете мечтания дом с идеалната кухня, съчетана с хол, където ще посрещате вашите любими хора, ще прекарвате време със семейството и приятели ви и ще прекарате незабравими моменти на забавление и радост в уютен и предразполагащ гостоприемство хол с кухня, като се погрижим да притежавате най - подходящите и комфортни столове, маси, дивани, фотьойли, модерни, функционални и качествени етажерки, скринове, секции, плотове и шкафове.

            Доверете ни се, за да създадем перфектния хол с кухня, ще сътворим топлина, удобство и хармония по най-висока прецизност, чрез стилни маси, столове, дивани, кресла, фотьойли, шкафове, кухненски плотове, етажерки, секции и др. Не берете грижи и нерви,улеснете се и заповядайте при нас!

Хол с кухня по поръчка bulhouse.net Пловдив

Мебели по поръчка Пловдив производство на шкафове ,гардероби, спални, кухни, антрета от ПДЧ - bulhouse.net