Нашата цел е да помогнем на всички вас, които имате нужда от обзавеждане жилища, заведения, хотели, къщи за гости, офиси и други, от изработване на мебели по поръчка, и от монтаж и сглобяване на мебели по поръчка в кашони. Тази наша цел, ние постигаме като ви предоставяме нашите услуги:

– професионални консултации във връзка с обзавеждането, изработката на мебели по поръчка, тапициране на стари мебели, доставка, монтаж и сглобяване на новите мебели.

– готови проекти на мебели за обзавеждане в каталога ни, от които може да изберете най – подходящите за вашия интериорния дизайн на вашите помещения.

– изработка на мебели по поръчка, създадени изцяло по вашите предпочитания и възможности.

– създаване на индивидуални 3D проекти на желаните от вас мебели, като по този начин ще видите как биха изглеждали реално тези мебели и имате възможност за промяна на всеки дтайл, който не пасва на изискванията ви.

– изработване на готов ваш проект на мебели, при което гарантираме пълна точност към проекта ви.

– доставка на поръчаните мебели – не се чудете с какво ще транспортирате така исканите мебели.

– монтаж и сглобяване на мебелите – изключително отговорна задача, с която се ангажират само професионалисти от високо ниво.

– тапицерски услуги на остарели мебели с висококачествени дамаски.

Искате мебели от качествени и здрави материали, които ще ви бъдат от полза дълго време, с красив дизайн и подхождащи на помещението, в което ще ги съхранявате, искате уникални мебели, по ваш собствен дизайн, с най – подходящите размери и форми, а и да бъдат доставени и монтирани ловко и внимателно, всичко това ви го предлагаме ние! Ще свършим всичко накуп, без да се занимавате отделно с доставчици, отделно с монтьори и майстори – всичко от началото до края ви го предлагаме!

Гарантираме ви качествени, професионални услуги, осъществявани с високо внимание, точност към желанията, прецизност и коректност.Спестете време, усилия и средства, спечелете си комфорт, качествен живот и стилен дизайн във вашия дом, хотел, ресторант или офис, като се доверите на нашите услуги!

Дърводелски услуги от bulhouse.net Пловдив