Вие сте собственици на хотел или къща за гости и вашият обект се намира в курортните селища на област Варна или Добрич можем да реализираме всеки ваш проект от масивна дървесина или ПДЧ плоскости. Ако се нуждаете от перфектното обзавеждане, значи сте на правилното място! За да привлечете гости за Вашия хотел или къща за гости, трябва да обърнете специално внимание на интериора и да направите точен подбор на мебелите – единични и двойни легла, гардероби, тоалетки, бюра, мебели, които да осигурят желания комфорт и стил.

Ние Ви предлагаме богат асортимент от необходимите за вашия хотел или къща за гости легла /единични или двойни/, гардероби /еднокрилен, двукрилен, трикрилен, четерекрилен/, шкафове и скринове, тоалетки, бюра, етажерки, пейки спални от масивно дърво.

Предоставяме Ви възможността да изберете от какъв материал да бъдат изработени желаният от Вас модел легла, гардероб, шкаф, тоалетка, етажерка, бюро и пейки.

Имате възможност да изберете и цветовата гама, размерите и вместимостта на избраните от Вас мебели, необходими за пълноценната и ползотворна почивка на Вашите посетитли и гости.

Ако вече сте изготвили свой собствен проект на желаните от Вас мебели за хотел в областите Варна и Добрич или къща за гости в близост , ние можем да го направим реалност. Предлагаме още доставка и монтаж на необходимите Ви легла, гардероби, тоалетки, шкафове, бюра, етажерки и пейки.

Създайте неповторимо изживяване на своите посетители и се погрижете да Ви посетят отново, като им осигурите ползване на качествени мебели – легла за спокойни сънища, красиви и функционални етажерки, тоалетки, гардероби и шкафове, и удобни пейки.

Не забравяйте и за ваша рецепция. Още с пристъпването на прага на вашия хотел или къща за гости, първото нещо, което вашите гости и посетители ще забележат е рецепцията. Впечатлете гостите си още от врата със стил и собствен вкус, като изберете най – подходящите за вашата рецепция бюро, етажерки, пейки.

За вашата къща за гости можем да изработим мебели в битов стил и старинен дизайн. Такъв тип мебели са подходящи за механа или беседката на двора

Създайте комфорт специално за вашите посетители от самото начало на престоя им при Вас, като се доверите на нашите услуги.

При нас ще откриете мебели за рецепция за всеки стил и предпочитания – удобни и красиви бюра, етажерки, пейки и др.

Вие ще добиете представа как биха изглеждали бюрата, етажерките, пейките и всичко останало, което желаете за вашето райско кътче!

Заповядайте при нас! Ние от Ен Ен Би ЕООД ще изпълним всяко ваше желание.Работим в градовете Варна, Добрич, Балчик, Каварна. Телефон 0879186174