Вие сте собственици на хотел или къща за гости и се нуждаете от перфектното обзавеждане, значи сте на правилното място! За да привлечете гости за Вашия хотел или къща за гости, трябва да обърнете специално внимание на интериора и да направите точен подбор на мебелите – единични и двойни легла, гардероби, тоалетки, бюра, мебели, които да осигурят желания комфорт и стил.

Ние Ви предлагаме богат асортимент от необходимите за вашия хотел или къща за гости легла /единични или двойни/, гардероби /еднокрилен, двукрилен, трикрилен, четерекрилен/, шкафове и скринове, тоалетки, бюра, етажерки, пейки.

Предоставяме Ви възможността да изберете от какъв материал да бъдат изработени желаният от Вас модел легла, гардероб, шкаф, тоалетка, етажерка, бюро и пейки.

Имате възможност да изберете и цветовата гама, размерите и вместимостта на избраните от Вас мебели, необходими за пълноценната и ползотворна почивка на Вашите посетитли и гости.

Ако вече сте изготвили свой собствен проект на желаните от Вас мебели за хотел в Пловдив или къща за готи в близост до град Пловдив, ние можем да го направим реалност. Предлагаме още доставка и монтаж на необходимите Ви легла, гардероби, тоалетки, шкафове, бюра, етажерки и пейки.

Създайте неповторимо изживяване на своите посетители и се погрижете да Ви посетят отново, като им осигурите ползване на качествени мебели – легла за спокойни сънища, красиви и функционални етажерки, тоалетки, гардероби и шкафове, и удобни пейки.

Не забравяйте и за вашаа рецепция. Още с пристъпването на прага на вашия хотел или къща за гости, първото нещо, което вашите гости и посетители ще забележат е рецепцията. Впечатлете гостите си още от врата със стил и собствен вкус, като изберете най – подходящите за вашата рецепция бюро, етажерки, пейки.

Създайте комфорт специално за вашите посетители от самото начало на престоя им при Вас, като се доверите на нашите услуги.

При нас ще откриете мебели за рецепция за всеки стил и предпочитания – удобни и красиви бюра, етажерки, пейки и др.

Разгледайте нашия каталог с готови проекти или създайте ваш собствен проект, който ние ще осъществим. Ако желаете, ние ще ви изготвим индивидуален 3D проект на желаните от Вас бюро, етажерки, пейки и други мебели, които бихте искали да окрасяват вашата рецепция. Чрез индивидуалният 3D проект Вие ще добиете представа как биха изглеждали бюрата, етажерките, пейките и всичко останало, което желаете за вашето райско кътче!

Заповядайте, тук вашите желания стават реалност!