Мебелите от палети са нестандартен вид обзавеждане с дома, като в същия момент съчетава практичност и красив дизайн в едно. Те намират приложение в дома, офиса, градината и в редица заведения. Мебелите от палети са любимци на екологичните привърженици, както и на хората, държащи на добрия интериор било то в дома им или офиса. Дървените палети са изработени често от рециклирана дървесина, която се характеризира с висока издръжливост и здравина.

Предлагаме ви изработване на мебели от палети, създадени от рециклирана качествена и здрава дървесина. Изберете мебели от палети за вашият дом , градина, заведение, офис, хотел или къща за гости. Освежете интериора си с това красиво и практично решение, което да подхожда на желаното от вас помещение и ви носи насладата от добре похарчените средства.

За вашия дом, мебелите от палети намират широко приложение. Ние можем да изработим специално за вас  маси от палети, дивани и столове от палети, фотьойли от палети, закачалки от палети, поставки за обувки от палети, пейки от палети, шкафове за дрехи, обувки и други вещи, стенни рафтове и етажерки от палети, поставка за телевизор, легла, тоалетки и много други.

За вашият офис можем да предложим изработка на мебели от палети, като – дивани, фотьойли, маси, столове, шкафове, етажерки и рафтове и други.

За вашето заведение /ресторант, кафене, сладкарница, бистро и др./ също можем да предложим дивани от палети, фотьойли от ппалети, столове от палети, маси от палети, помощни маси от палети, шкафове, рафтове от палети, закачалки от палети, поставка за телевизор от палети, поставка за бутилки алкохол от палети и други мебели от палети по ваше желание.

За градината или терасата ви ви предлагаме изработване на столове, дивани, фотьойли и маси от палети, дървени площадки от палети, детски кът от палети, пйка от палети, красиви поставки за вашите цветя, пясъчник за игри на децата, поставка за инструменти и много други предложения.

Изработването на мебели от палети позволява широк спектър от идеи по ваш нкус и предпочитания. Ние ще се заемам с вашето обзавеждане с мебели от палети, само ни се доверете! Красиви, модерни и практични, мебелите от палети могат да бъдат подходящи както за обзавеждане в ретро стил интериор, така и в луксозно и стилно помещение, ако бъдат изработени както трябва.

Ние предлагаме качество, практичен опит, прецизност в изработката и най-вече коректно отношение към нашите клиенти! Обзаведете жилището си, градината, офиса, заведението или хотела ви с мебели от палети. Това ще направи един атрактивен вид на обстановката и ще накара всички да завиждат на удобните и хубави мебели от палети. Осигурете си комфорт и модерен интериор с мебелите от палети, поръчани от нас. Представете своите идеи, ни ще ги изпълним. Бъдете сигурни, че ще останете задоволени.Ен Ен Би Еоод гр. Добрич