Предлагаме ви цялостни индивидуални интериорни решения за дизайн на кухня:
– Взимане на размери на кухненското ви помещение и домакинските уреди в него. По този начин можем да ви представим готови интериорни решения за вашата кухня, ако ли не бихме могли да изготвим триизмерен дизайн за кухнята ви.

– Изготвяне на индивидуален 3D проект е много полезен, за да добиете представа, как би могъл да изглежда крайният ни продукт. Готови сме да се съобразим с Вашите нужди, идей, желания, пространство и не на последно място бюджет, който можете да отделите за мисия „Моята мечтана кухня“. Можем да ви предложим готови проекти на модерна кухня със заоблени елементи, огъната кухня,луксозно изпълнение, функционалност с модерни форми за дизайн за вашата кухня.

– Готови проекти за дизайн на кухня. „Размерът няма значение“ – За всеки вид помощение, без значение дали ще бъде ъглова кухня, огромна кухня, хол с кухня и трапезария, кухня с остров, кухня на преградена тераса, или пък просто кухненски бокс, за всяка можем да ви предложим както практично и качествено кухненско обзавеждане, така и елегантен, стилен, класически дизайн. Защото кухнята е мястото, което осъзнато или не ние най-често използваме.

– Професионални консултации през цялото време. Винаги сме на линия за да отговорим на всичките ви въпроси, отностно различните разновидности на материалите, качеството, предимствата, недостатъците, цените им и модните тендеции в дизайна на кухните.

– Изработка в рамките на (?) работни дни. Ще създадем кухненски шкафове под различни форми, с удобни механизми, според пространството и нуждите ви ще допълним с организационни аксесоари, за да можете да приберете и подредите както желаете кухненските си принадлежности, използвайки ги лесно и удобно.Ще изберем материалът, цветовет и текстурата на кухненските врати, комбинирайки ги със стилни и модерни дръжки, използвайки механизми за плавно затваряне, работен плот от мдф с термо устойчиво покритие или пък от технически камък, съчетан със стъклен, метален, дървен или имитиращ камък гръб с удобна LED лента и допълнително осветление.

– Доставка и монтаж. Ще доставим, качим и монтираме сами, докато вие си почивате и се наслаждавате на постигнатият желан резултат.

Ние можем да ви спестим изгубеното време, нерви и пари за:

– правилно взети размери на помещението и уредите в него.

– правилно уразмерени схеми на кухненските мебели, защото всеки сантиметър е от много голямо значение.
– проучване на всеки един детайл от кухненското обзавеждане и неговите разновидности

– търсене на качествени, коректни и отзивчиви продавачи на дърводелски материали и кухненски аксесоари.

– търсене на изгодни оферти за транспорт, доставката и качване на всичките модули в удобно за вас време .

– правилното сглобяването на всички модули, без излишно закупуване на допълнителна техника и инструменти.

– без гаранция, че всичко ще бъде наред и за вбъдеще.

Не подценявайте дизайна и изпълнението на кухнята, възползвате се от нашите услуги.