Първото впечатление е най-важно, нали? А когато някой влезе във Вашия дом първо встъпва във антрето. От съществено значение за атмосферата на Вашето жилище са необходимите мебели – портманто, шкаф за съхранение на обувки, гардероб, огледало, закачалка. Не трябва да се подценява дизайнът на антрето, тъй като то е освен първото, е и последното нещо което виждате от Вашия дом. Поради тази причина се доверете на нашите услуги и направете своят избор при нас. Ще бъдем в полза за всеки вкус и предпочитания – от класически до екстравагантни.  Тук ще откриете богат избор от качествени, удобни и разнообразни мебели за Вашето антре. Безплатен оглед и консултация за областите Варна и Добрич.

При нас Вие може да направите избор на мебелите за антрето до най-малка подробност – материал, цвят, детайли, стил. Ако идеите ви са изчерпани, не можете да решите, може да разгледате нашия каталог. Ако не успявате да изберете вида, разположението, цветовата гама на мебелите в антрето, ние ви предлагаме изработване на антре по поръчка и/или изготвяне на ваш индивидуален проект.  Ние ще ви помогнем за изборът на най-необходимите мебели в антрето, като шкаф за обувки, портманто, гардероб, до изборът на красиви огледала и закачалки.

Портмантото е една от най-използваните мебели в антрето и често се забелязва още с влизането. Освен красивият дизайн, важна е и неговата функционалност. Може да заложите и на гардероб, а защо не и на двете. При нас ще откриете идеалното портманто за Вас.

При нас ще имате възможността да изберете точния гардероб –  вграден или външен, с дървесина и цвят по Ваш вкус, двукрилен, трикрилен или четирикрилен, ние имаме точно това, което Вие търсите.

Шкафът за обувки – съществена част от всяко антре. Малък или голям, в ретро стил или модерен,  ние ви предлагаме широк спектър в избора на точния шкаф за обувки, спрямо Вашите предпочитания и нужди.

Разбира се, за къде без огледало – то е необходимо, било то за да хвърлите набързо един поглед преди да излезете навън или за по- продължителен престой пред него. Също така огледалото е важна част от Вашия интериор, тъй като отразява не само Вашия стил, а и останалата част от антрето.

Най – важната ни цел е да Ви улесним, да Ви предоставим желания комфорт и удобство. Ние Ви предлагаме най – добрият избор на шкаф за обувки, портманто, гардероб и всичко останало, което Ви е необходимо за Вашето антре. Нашите услуги са:Професионални консултации по всяко време, може да се обръщате към нас за всеки въпрос, свързан с проектирането на Вашето антре;

Осъществяване на изготвен от Вас проект, ако имате вече такъв готов, заповядайте е ние ще го направим действителност. Изготвяне на проекти, според Вашите желания и възможности, ако все още не сте направили избор за вашето антре, ние ще ви помогнем, като е съобразим само и единствено с Вашите предпочитания

Доставка и монтаж в област Варна и Добрич на желаните от Вас мебели – ще се погрижим за доставката на вашият гардероб, портманто, шкаф за обувки и всичко останало, което желаете ;

Всичко, от което се нуждаете, ще откриете при нас! Направете добро първо впечатление на Вашите гости, създайте уют и комфорт, като ни си доверите в изработването на Вашето мечтано антре и т ще стане реалност!  Не губете време – ние ви очакваме!  Работим в градовете Варна, Добрич, Балчик, Каварна Ен Ен Би ЕООД