На всички ни едно от предпочитаните места за отдих и почивка е градината и дворът. Ако се нуждаете от градински мебели от масивно дърво, Декинг подови настилки за градината или басейна ,беседка или барбекю в двора Пейки и маси от масивно дърво   може да разгледате подробно  нашият сайт. Фирма Ен Ен Би ЕООД може да изработи всичко за вас.

Искате да зарадвате вашите деца, като им предоставите детски кът за игрите и забавленията им, значи сте на правилното място. Нашите предложения са къщички за деца, пързалки, люлки. Нека вашите деца имат прекрасно и щастливо детство като им осигурите тези удобства за игри и веселие. Подарете им весели спомни с детска къщичка, пързалка и люлка, които ще ги топлят цял живот. Къщичката за деца ще бъде любимият кът на вашето дете за игри и веселба, а и Вие ще получите своето време за почивка. Погрижете се за игрите на децата Ви през топлите и слънчеви дни с пързалката, люлката и детската къщичка.

Друга любима част от детския кът на всички деца е естествено пързалката. А още по – обичана занимавка за деца и възрастни е люлката! Нека децата ви изживеят детството си пълноценно. Това можем да реализираме заедно. Всичко необходимо за вашия детски кът ще намерите при нас – от пързалка и люлка до детска къщичка за игри.

Ще ви доставим избраните от Вас детска къщичка, люлка и пързалка и дори ще Ви ги монтираме. Може да Ви изготвим и индивидуален проект, с помощта на който ще успеете да видите как би изглеждал мечтания детски кът във вашата градина.

Предлагаме още люлки и за възрастните. Чудесно място за отдих, допълващ хармонията във вашата градина! Разгледайте и в нашия каталог готовите проекти за градински мебели. Доверете се на нашите услуги и ще останете доволни!

Градински аксесоари по идея на клиента областите Варна и Добрич от Ен Ен Би ЕООД

Градински мебели по проект Варна и Добрич