На всички ни едно от предпочитаните места за отдих и почивка е градината, а на децата любимото място е дворът. Ако се нуждаете от градински мебели от палети, може да разгледате нашия каталог или да създадем заедно с Вас ваш собствен индивидуален 3D проект за градински мебели от палети.

Искате да зарадвате вашите деца, като им предоставите детски кът за игрите и забавленията им, значи сте на правилното място. Нашите предложения са къщички за деца, пързалки, люлки. Нека вашите деца имат прекрасно и щастливо детство като им осигурите тези удобства за игри и веселие. Подарете им весели спомни с детска къщичка, пързалка и люлка, които ще ги топлят цял живот. Къщичката за деца ще бъде любимият кът на вашето дете за игри и веселба, а и Вие ще получите своето време за почивка. Погрижете се за игрите на децата Ви през топлите и слънчеви дни с пързалката, люлката и детската къщичка.

Друга любима част от детския кът на всички деца е естествено пързалката. А още по – обичана занимавка за деца и възрастни е люлката! Нека децата ви изживеят детството си пълноценно. Това можем да реализираме заедно. Всичко необходимо за вашия детски кът ще намерите при нас – от пързалка и люлка до детска къщичка за игри.

Ще ви доставим избраните от Вас детска къщичка, люлка и пързалка и дори ще Ви ги монтираме. Може да Ви изготвим и 3D индивидуален проект, с помощта на който ще успеете да видите как би изглеждал мечтания детски кът във вашата градина.

Предлагаме още люлки и за възрастните. Чудесно място за отдих, допълващ хармонията във вашата градина! Разгледайте и в нашия каталог готовите проекти за градински мебели. Доверете се на нашите услуги и ще останете доволни!

Градински аксесоари по идея на клиента
Градински мебели по проект
Маса с пейки за градина по размер