Дърводелски услуги от bulhouse.net Пловдив

 

Нашата цел е да помогнем на всички вас, които имате нужда от обзавеждане жилища, заведения, хотели, къщи за гости, офиси и други, от изработване на мебели по поръчка, и от монтаж и сглобяване на мебели по поръчка в кашони. Тази наша цел, ние постигаме като ви предоставяме нашите услуги:

- професионални консултации във връзка с обзавеждането, изработката на мебели по поръчка, тапициране на стари мебели, доставка, монтаж и сглобяване на новите мебели.

- готови проекти на мебели за обзавеждане в каталога ни, от които може да изберете най - подходящите за вашия интериорния дизайн на вашите помещения.

- изработка на мебели по поръчка, създадени изцяло по вашите предпочитания и възможности.

- създаване на индивидуални 3D проекти на желаните от вас мебели, като по този начин ще видите как биха изглеждали реално тези мебели и имате възможност за промяна на всеки дтайл, който не пасва на изискванията ви.

- изработване на готов ваш проект на мебели, при което гарантираме пълна точност към проекта ви.

- доставка на поръчаните мебели - не се чудете с какво ще транспортирате така исканите мебели.

- монтаж и сглобяване на мебелите - изключително отговорна задача, с която се ангажират само професионалисти от високо ниво.

- тапицерски услуги на остарели мебели с висококачествени дамаски.

Искате мебели от качествени и здрави материали, които ще ви бъдат от полза дълго време, с красив дизайн и подхождащи на помещението, в което ще ги съхранявате, искате уникални мебели, по ваш собствен дизайн, с най - подходящите размери и форми, а и да бъдат доставени и монтирани ловко и внимателно, всичко това ви го предлагаме ние! Ще свършим всичко накуп, без да се занимавате отделно с доставчици, отделно с монтьори и майстори - всичко от началото до края ви го предлагаме!

 Гарантираме ви качествени, професионални услуги, осъществявани с високо внимание, точност към желанията, прецизност и коректност.Спестете време, усилия и средства, спечелете си комфорт, качествен живот и стилен дизайн във вашия дом, хотел, ресторант или офис, като се доверите на нашите услуги!

Дърводелски услуги от bulhouse.net Пловдив

Мебели по поръчка Пловдив производство на шкафове ,гардероби, спални, кухни, антрета от ПДЧ - bulhouse.net