Мека мебел по поръчка  и тапицерски услуги Пловдив

Тапициране на мека мебел. Тапицерски услуги ремонт и смяна на дамаска на фотьоили, столове дивани и всичко което може да се тапицира.Изработка на мека мебел по снимка или чертеж.

Мека мебел за всекидневната и хола - огромно разнообразие, за Вашите нужди

Често посрещате гости, а нямате стая за гости. Дневната стая е идеалното място за гостите Ви. В зависимост от големината на помещението, предлагаме огромен избор от елегантни и стилни ъглови дивани, канапета, П-образна холова гарнитура, модулни кожени гарнитури, двуместно или триместно модерно или бароково канапе, огромни фотьойли, кресла и табуретки от кожа и текстил с изобилие от механизми и аксесоари. Чрез разтегателния диван може да използвате подматрачния механизъм за функция сън. Или друг вариант, чрез който диванът ви се превръща в спалня е механизъм "падащ гръб" - използвайте го, както за сън, така и за допълнителна ракла, в която да съхраните вещите си. Сложете любимите си книги на вградена дървена етажерка, разположение в подлакътниците на уникалният Ви уникална мебел. Превърнете диванът в център на всекидневната стая.

Пренесете дневната ви на всякъде. Представете си, залезът от вън, през зимата, как го наблюдавате настанени върху ергономична лежанка. Вие сте на топло и се пренасяте в едно горещо лято, събирате тен, изленати върху шезлонг. Е това е възможно и дори по-комфортно върху лежанка, произведена и създадена по ваш вкус. Може да гледате телевизия, четете книга, пиете чай, кафе, а защо не и коктейл сложен на помощната масичка до вас, на идеалните за Вас климатични условия, наслаждавайки се на кралят на уединеният комфорт - лежанката.

Ние сме готови да проектираме, консултираме и реализираме Вашите идеи. Насладете се на нашите услуги, седейки си на дивана.

Мебели по поръчка Пловдив производство на шкафове ,гардероби, спални, кухни, антрета от ПДЧ - bulhouse.net