Пътна помощ Пловдив и автомагистрала Тракия репатрак  на  автомобили със специализиран микробус. Качествени услуги  на ниски цени оборудван микробус  за смяна на гуми. 

Превоз на коли, мотори и различни товари.
Ниски цени и професионално отношение.   Гарантираме ви безопасно транспортиране на вас и вашият автомобил. Кратко време за пристигане на наш екип. Професионална техника и опитен персонал. Работим и през празнични и почивни дни 24часа. Ремонт на място на вашият автомобил.24 часово съдействие за авто сервиз и сервиз за гуми. Предлагаме разумни и конкурентни цени. Разполагаме с автопарк с отлично подържана техника. 

При проблем или пътно транспортно проишествие с вашият автомобил може да разчитате на нас веднага след като приемем вашето повикване наш екип ще пристигне до вас в рамките на 30минути за района на Пловдив и АМ Тракия.След като се свържите с нас на денонощният ни телефон ще бъдете подробно разпитани за вашето мостонахождение,автомобила който ще се репатрира както и неговата марка модел и рег.номер.Поради тази причина моля да дадете пълна информация за да може ние да отреагираме възможно най-бързо и да ви иформираме за услугата която ще ви бъде извършена и цената която ще трябва да заплатите.