За добрата атмосфера във вашия дом са необходими точните мебели. Но те са доставени в кашони и не са сглобени? Ние Ви предлагаме професионален монтаж и сглобяване на закупени мебели, било то мебелите за вашето антре, кухня, хол, трапезария, спалня, детска стая, гардеробно помещение, градински мебели и пр. много важно е сигурното и качествено сглобяване и правилният монтаж на мебелите.

Препоръчително е сглобяването на мебелите, доставени в кашони, предназначени за вашите хол, всекидневна, кухня, антре, спалня или градина, да бъдат извършени от лице с нужния професионален опит. Рисковано е сглобяването на мебели от лица, които не са специалисти в тази област, понеже е възможно да се получат дефекти в определените мебели, като одраскване, повреждане, олющване и счупване.

Важно е да се подходи с изключително внимание към сглобяването на мебелите, които ще ползвате във вашето ежедневие в кухнята или хола, спалнята и детска стая, както и във вашата градина. Някои мебели изглеждат лесносглобяеми, но ако монтажът и сглобяването го извършва лице, което няма необходимия опит и обиграност, може да бъде опасно за ефективността и качеството на вашите нови мебели, а понякога дори за вашия живот.

Ако сте поръчали вашите мебели за кухнята, антрето, хола, спалнята, детската стая или за вашата градина, но решите че имате нужда от помощ при сглобяването и монтажът им, разчитайте на нас!

Ние Ви предоставяме възможността да се възползвате от нашите услуги за сглобяване и монтаж на закупени от вас мебели. Сред услугите ни влизат монтаж и сглобяване на мебели за:

  •  Антре – портманто, шкаф за обувки, закачалки, гардероби, огледало;
  • Кухня – шкафове, маси, столове, етажерки и др.;
  •  Спалня – легла /единични, двойни/, гардероби, шкафове, скринове, тоалетки, огледала, закачалки и др.;
  • Хол – етажерки, секции, маси, столове, дивани, фотьойли, канапета, кресла, поставки за телевизори и др.;
  • Детска стая – легла, бюро, гардероби, тоалетки, шкафове, скринове и др.
  • Градински мебели – мебели от палети, люлки /за деца и възрастни/, детски къщички, пързалки и др.

Ние ще осъществим вашите високи очаквания! Бързина и прецизност – с тези думи ще характеризираме нашите специалисти, занимаващи се с монтажа и сглобяването на вашите мебели за кухнята, хола, спалнята и всяко кътче от вашия дом.  За дълъг живот на вашите мебели се доверете на нас! Не губете време и нерви в мъчения със глобяването и монтажа на мебелите, защото ние ще ви помогнем!

Ен Ен Би Еоод гр. Добрич Телефон 0879186174