Проектиране и изработване на спални по поръчка  Пловдив

Омръзна Ви от старите неудобни и вехти спални мебели, или пък се нанасяте в ново жилище и се нуждаете от спално обзавеждане?
Предлагаме Ви опитът ни в сферата на изработване на Спални по поръчка Пловдив и дизайн и мебели по поръчка. По желание на клиента изготвяме индивидуални 3D проекти за спални, изработваме готови проекти - създадени от Вас или избрани от портфолиото ни, а ако вече сте избрали и закупили мебелите за спалня, ние можем да ги сглобим.Изработваме всички необходими, допълнителни и желани от Вас спални мебели - спалня  с табла, спално легло със чекмеджета, облицована с кожа спалня, спалня с повдигащ механизъм, подматрачна рамка за двулицеви матраци, нощни шкафчета, ракли, скринове, еднокрилен, двукрилен, трикрилен, четирикрилен гардероб, гардероб с плъзгащи врати, огледала с рамка, огледална врата, параван,етажерки, ТВ шкафове, модулни секции, тоалетки, бюра. Богат избор и разнообразие на качествени материали. Консултации на база опит и модни тенденции.

Искате модерна спалня по поръчка с много осветление във всички възможни варианти , места и цветове, ефектен скрин с чекмеджета в един или няколко цвята, текстура и материал. Удобен гардероб с плъзгащи врати, осигуряващи повече свободно пространство и голямо огледало, в което да се оглеждате в цял ръст, преди да излезете навън. Различна по размер спалня облицована в кожа по ваш избор с повдигащ механизъм, за съхранение на вещите Ви и подматрачна рамка за двулицевият матрак. Всички спални мебели можем да бъдат изработени от богатият избор на МДФ и ПДЧ плоскоти, стъкло, кожа, LED осветление, лунички и допълнителни аксесоари,  които предлагаме.

На Вашето разположение сме!

А може би елегантна и шик ретро спалня по проект. Представяте си тоалетка пълна в себе с безброй дървени релефни орнаменти боядисани в златно,  а вие сте главната героиня в романтичен филм, която нанася своят парфюм. Голяма спалня от лакирано естествено дърво с нестандартни заоблени форми, тапицирана табла с шик текстилен десен, пришити в него блестящи камъчета. Огромен и здрав гардероб с изложбена дърворезба издълбана във вратите както на гардероба, така и на нощните шкафчета .

Готови сме да изпълним Вашата мечтана нестандартна спалня!

Опростена, удобна и практична малка спалня по индивидуален проект, място на което да се отпуснете и заспите комфортно, след тежък ден. Да има еднокрилен, двукрилен, трикрилен или четирикрилен гардероб, в който да приберете и подредите дрехите си върху рафтове или на закачалки. Надстройка за уплътняване на празното пространство, в която да стоят вещи и предмети, които рядко използвате,но имате нужда от допълнително място за тях. Ракла за спалното бельо, възглавниците, юрганите и одеалата.

Като аксесоар, към всяка спалня предлагаме различни ТВ шкафове, етажерки и модулни секции, за да разкрасите допълнително спалнята. А за хората, работещи дистанционно от вкъщи, бихме предложили и изработили бюра с различни размери и аксесоари.

Това са само част от моделите, който можем да Ви представим.

Споделете идеите си за мечтаното Ви спално обзавеждане и ние сме готови да предложим  следните услуги:

- Професионални консултации за проектиране и дизайн на мебелите в спалнята Ви.
- Индивидуални 3D проекти за спалня, в зависимост от Вашите желания и налично пространство.
- Портфолио с разработени от нас проекти за обзавеждане на спални помещения.
- Изработка на каталожни спални мебели с Ваши допълнителни идеи.
- Сглобяване на закупени спални комплекти, мебели и модули. Закупили сте избраните от Вас мебели, но изпитвате затруднение по сглобятване им  или просто нямате време. Възползвайте се от услугата ни Спални по поръчка за жители на Пловдив.

Мебели по поръчка Пловдив производство на шкафове ,гардероби, спални, кухни, антрета от ПДЧ - bulhouse.net