Омръзна Ви от старите неудобни и вехти спални мебели, или пък се нанасяте в ново жилище и се нуждаете от спално обзавеждане?
Предлагаме Ви опитът ни в сферата на изработване на Спални по поръчка от масивна дървесина или избрани от вас материали за област Добрич и Варна.

Спални от масивно дърво


Изработваме всички необходими, допълнителни и желани от Вас спални мебели – спалня  с табла, спално легло със чекмеджета, облицована с кожа спалня, спалня с повдигащ механизъм, подматрачна рамка за двулицеви матраци, нощни шкафчета, ракли, скринове, еднокрилен, двукрилен, трикрилен, четирикрилен гардероб, гардероб с плъзгащи врати, огледала с рамка, огледална врата, параван,етажерки, ТВ шкафове, модулни секции, тоалетки, бюра. Богат избор и разнообразие на качествени материали. Консултации на база опит и модни тенденции.

Искате модерна спалня по поръчка с много осветление във всички възможни варианти , места и цветове, ефектен скрин с чекмеджета в един или няколко цвята, текстура и материал. Удобен гардероб с плъзгащи врати, осигуряващи повече свободно пространство и голямо огледало, в което да се оглеждате в цял ръст, преди да излезете навън. Различна по размер спалня облицована в кожа по ваш избор с повдигащ механизъм, за съхранение на вещите Ви и подматрачна рамка за двулицевият матрак. Всички спални мебели можем да бъдат изработени от масивно дърво или богатият избор на МДФ и ПДЧ плоскоти, стъкло, кожа, LED осветление, лунички и допълнителни аксесоари,  които предлагаме.

На Вашето разположение сме!Работим в градовете Варна, Добрич, Балчик, Каварна Ен Ен Би ЕООД 

А може би елегантна и шик ретро спалня по проект. Представяте си тоалетка пълна в себе с безброй дървени релефни орнаменти боядисани в златно,  а вие сте главната героиня в романтичен филм, която нанася своят парфюм. Голяма спалня от лакирано естествено дърво с нестандартни заоблени форми, тапицирана табла с шик текстилен десен, пришити в него блестящи камъчета. Огромен и здрав гардероб с изложбена дърворезба издълбана във вратите както на гардероба, така и на нощните шкафчета .

Готови сме да изпълним Вашата мечтана нестандартна спалня! Опростена, удобна и практична малка спалня по индивидуален проект, място на което да се отпуснете и заспите комфортно, след тежък ден. Да има еднокрилен, двукрилен, трикрилен или четирикрилен гардероб, в който да приберете и подредите дрехите си върху рафтове или на закачалки. Надстройка за уплътняване на празното пространство, в която да стоят вещи и предмети, които рядко използвате,но имате нужда от допълнително място за тях. Ракла за спалното бельо, възглавниците, юрганите и одеалата.

Като аксесоар, към всяка спалня предлагаме различни ТВ шкафове, етажерки и модулни секции, за да разкрасите допълнително спалнята. А за хората, работещи дистанционно от вкъщи, бихме предложили и изработили бюра с различни размери и аксесоари.

Това са само част от моделите, който можем да Ви представим. Споделете идеите си за мечтаното Ви спално обзавеждане и ние сме готови да предложим  следните услуги:

  • Професионални консултации за проектиране и дизайн на мебелите в спалнята Ви.
  • Портфолио с разработени от нас проекти за обзавеждане на спални помещения.
  • Изработка на каталожни спални мебели с Ваши допълнителни идеи.
    Сглобяване на закупени спални комплекти, мебели и модули. Закупили сте избраните от Вас мебели, но изпитвате затруднение по сглобятване им  или просто нямате време. Възползвайте се от услугата ни Спални по поръчка за област Варна и Добрич