Холът е предпочитано място от всички за релакс и забавление. След тежък ден или през почивните дни, холът е чудесно място за отмора. Това е мястото, където посрещате своите гости и се събирате с близките си. Много би било удобно, ако любимото място във вашия дом – холът, и мястото, където се събирате със семейството и близките да похапнете и разпуснете – трапезарията, бъдат в едно помещение.

При съчетаване на хола и трапезарията се улеснява домакинската работа е у много удобно след вкусната вечеря или обяд да поседите пред телевизора в удобния хол. Съчетаването на хола с трапезарията е чудесен избор при малки жилища, но това не изключва удобността на варианта и при по – големи домове.

При нас ще откриете всичко необходимо за съчетаното помещение хол-трапезария – маси /холни и трапезни/, столове, шкафове, етажерки, дивани, фотьойли, кресла, секции, табуретки и др. Може да разгледате в нашия каталог качествени и с добър дизайн мебели.

Предлагаме ви още

Тази тенденция в интериора на вашия дом ще направи живота ви по – лесен и комфортен.  Сред нашите услуги е и създаване на индивидуален 3D проект или осъществяване на вече готов ваш собствен проект на масите, столовете, етажерките, диваните, секциите, табуретките, фотьойлите и всичко останало. Но това не е всичко – по ваше желаие ще ви доставим мебелите за хола-трапезария и нашите професионалисти ще ги сглобят и вашите мебели ще са готови за употреба.

Гарантираме Ви пълно съответствие с интериорните визуализации на мебелите за хола и трапезарията Ви – столове, трапезарна маса, холна маса, дивани, фотьойли, етажерки, секции, скринове и др. Като се доверите на нашите услуги получавате максимално качествена изработка и коректно отношение. Фирма Ен Ен Би ЕООД гр. Добрич