Дървените бунгала са идеалното решение за едноетажна или двуетажна постройка с минимални средства, Качественото бунгало е напълно функционално и можете  да го използвате през всички сезони на годината. Евтини и достъпни като цена изработени от качествени материали бунгала са подходящи за употреба като вила на морето или барака в  двор, градина и дори на полето. 


Ако разполагате с красиво място до морето, язовир или красива местност с няколко дървени бунгала можете да развиете  природосъобразен туризъм на много ниска цена. Бунгалото  е   преместваем обект за който не се изисква разрешение за строеж или акт 16, но в същото време можете да живеете в него или да го отдавате под наем на туристи. 


Удобно и функционално, бунгалото може да се построи на всяко рибарско селище, лозе, градина и др. Във всички вилни зони на Варна, Балчик, Каварна,Шабла и Добрич и особено в селищата в близост до морето бунгалата са популярни като места за почивка през летния сезон. Другото популярно име на малко бунгало разположено в лозе. овощна градина, земеделски имот е известно като „дървена барака“

Едностайното бунгало със санитарен възел комбиниран с баня е напълно достатъчно за младо семейство с малки деца или влюбени младежи, решили да се усамотят на тихо и спокойно място в природата. Удобна спалня от масивна дървесина в комплект с малък но удобен гардероб и малка маса с удобни столове е прекрасно решение за летния сезон.


Двустайното или тристайно бунгало  „тип лукс“  на един или два етажа е отлично решение ако желаете да си построите малка вила с минимални средства. За предприемачите в туристическия бранш това е една допълнителна опция за по претенциозните клиенти.

Поръчайте вашето удобно и красиво бунгало до морето или във  вилните селища до  Варна, Добрич, Балчик, Каварна, Българево,Кранево  от фирма Ен Ен Би ЕООД 

Телефон за връзка 0879186174