По поръчка

Изработване на мебели по поръчка.

Вижте повече

Кухни по проект 

Разгледайте наши проекти.

Вижте повече

Тапициране

Тапицерия на мебели

Тапициране и ремонт на мебели.  

Вижте повече

Тапицерия и реставрация на мебели

Тапицерия, възстановяване и реставрация на стари и похабени  мебели. Това е услуга за тези от вас които не искат да се разделят със старите си мебели от финансова гледна точка или защото те имат антикварна стойност.Без значение какъв  е мотивът да се решите на такава реставрация или ремонт, ние с радост ще ви помогнем. За нас старите вещи имат сантиментална стойност, предполагаме че поради тази причини сте попаднали в нашият сайт.

Тапициране на мебели.

Вероятно няма да намерим същата дамаска с която е бил тапициран столът от 18 век който ни носите и определено е с антикварна стойност, но бъдете сигурни че можем да се доближим , както до цвета и шарката така и до материалът който е била направена старата ви дамаска.В подобни случаи когато материялите не се намират на съвременният пазар, ние ще ви предложим алтернатива от широката си гама тапицерии, част от които сами внасяме в София.

Тапициране на фитнес уреди.

тапицерия на фитнес залаФитнес уредите са широко разпостраненени не само във фитнес залите. Все повече клиенти ни търсят за претапициране на фитнес машини,като скрипци, лежанки и специализирани машини за боди билдинг и упражнения.Много бързо изкуствената кожа от некачествените и нискобюджетни уреди се накъсва и собствениците вече мислят за нови. Не се притеснявайте за това след няколко часа те ще  са като нови с много по качествена тапицерия

Мебели по поръчка Пловдив производство на шкафове ,гардероби, спални, кухни, антрета от ПДЧ - bulhouse.net