Възстановяване и реставрация на стари и похабени мебели. Това е услуга за тези от вас които не искат да се разделят със старите си мебели от финансова гледна точка или защото те имат антикварна стойност.Без значение какъв е мотивът да се решите на такава реставрация или ремонт, ние с радост ще ви помогнем. За нас старите вещи имат сантиментална стойност, предполагаме че поради тази причини сте попаднали в нашият сайт.

Тапициране на мебели стари мебели в Добрич, Варна,Балчик, Каварна и региона.

Вероятно няма да намерим същата дамаска с която е бил тапициран столът от 18 век който ни носите и определено е с антикварна стойност, но бъдете сигурни че можем да се доближим , както до цвета и шарката така и до материалът който е била направена старата ви дамаска.В подобни случаи когато материялите не се намират на съвременният пазар, ние ще ви предложим алтернатива от широката си гама тапицерии, част от които сами внасяме в София.
Тапициране на фитнес уреди.

Тапицерия на фитнес зала Фитнес уредите са широко разпостранени не само във фитнес залите. Все повече клиенти ни търсят за претапициране на фитнес машини,като скрипци, лежанки и специализирани машини за боди билдинг и упражнения.Много бързо изкуствената кожа от некачествените и ниско бюджетни уреди се накъсва и собствениците вече мислят за нови. Не се притеснявайте за това след няколко часа те ще са като нови с много по качествена тапицерия.


Реставриране на старинни мебели.

Пълно възстановяне на антични и старинни мебели скринове, секции, холни,трапезни маси и други с антикварна стойносност